Persondatapolitik

Ved at benytte www.tekanden.dk accepterer du, at vi behandler dine personoplysninger i henhold til denne datapolitik. www.tekanden.dk respekterer fuldt ud alle ønsker om hemmeligholdelse af personlige oplysninger, som du giver på hjemmesiden. Desuden er vi opmærksomme på behovet for hensigtsmæssig beskyttelse og forsvarlig behandling af dine personlige oplysninger.

Hvis du ikke kan acceptere datapolitikken, bedes du undlade at benytte denne hjemmeside.

Personoplysninger

Personlige oplysninger dækker alle oplysninger, der kan bruges til at identificere en person, herunder, men ikke begrænset til, for- og efternavn, alder, køn, privatadresse eller anden fysisk adresse, e-mailadresse eller andre kontaktoplysninger, uanset om de vedrører vedkommendes private bopæl eller arbejdsplads.

Hvilke personoplysninger indsamler og behandler vi?

Som hovedregel kan du tilgå hjemmesiden uden at fortælle os, hvem du er eller give personlige oplysninger om dig selv.

www.tekanden.dk har dog brug for visse personoplysninger for at kunne handle med dig.

www.tekanden.dk indsamler og behandler oplysninger om dig, når du:

  • giver kontooplysninger i forbindelse med, at du opretter eller foretager ændringer på din brugerkonto hos os med henblik på at benytte visse ydelser
  • foretager betaling af købsender en forespørgsel, klage eller giver os feedback.

øvrigt giver personoplysninger til os via hjemmesiden www.tekanden.dk.

www.tekanden.dk indsamler kun de personoplysninger, der er nødvendige (f.eks. emailadresse eller privat adresse) for at levere den ydelse, du efterspørger. Personoplysninger afgivet på www.tekanden.dk videregives kun til udvalgte og betroede tredjemænd, der kan benytte dine personoplysninger med henblik på at levere varer eller serviceydelser, som du har bestilt   Du kan få oplyst, hvilke oplysninger vi har registreret om dig. Hvis du ønsker at modtage en kopi af disse oplysninger, skal du skrive til os på salg@tekanden.dk .
Personoplysningerne registreres hos www.tekanden.dk og opbevares i 5 år, hvorefter oplysningerne slettes.

  •  Kontakt, ændring og opdatering af privatlivspolitikken
  • Hvis du har spørgsmål eller kommentarer til vores datapolitik, eller til hvordan vi bruger dine personoplysninger, kan du kontakte os på adressen salg@tekanden.dk
  • www.tekanden.dk forpligter sig til løbende at opfylde lovgivningens krav til beskyttelse af privatlivets fred.

Adgang til oplysninger

www.tekanden.dk videregiver i øvrigt kun personoplysninger til andre, fx misbrugsregistre i henhold til gældende lov, hvis du udøver misbrug eller svindel over for www.tekanden.dk.

virksomhedens interne afdelinger

Hvem videregiver vi personoplysninger til?

  • www.tekanden.dk opbevarer ikke informationer om betalingsmidler, fx kortnumre på betalingskort, bankkontonumre eller lignende.