Tekanden opstod i efteråret 2010. Da vi mere end en gang havde prøvet alle slags teer der var at finde i vores lokale supermarkeder, rigtig gerne ville prøve at smage noget nyt fra et helt andet sted i verden. Tanken faldt på enten USA eller England. Det blev England, som jo er kendt for at være et land hvor man drikker meget te.

Grundstenen var lagt og et større arbejde gik i gang. Vi lagde meget vægt på, at i første omgang skulle vores te være billigere end andre og samtidig være af god kvalitet. Det skulle være mærker man ikke umiddelbart kunne købe i danske butikker og vi var ikke interesseret i at låse os fast hos en leverandør, på den måde kun kunne sælge nogle få mærker. Efter en del arbejde fandt vi nogle leverandører der gerne ville sælge til os i mindre portioner og derfor råder vi over mange forskellige mærker som er almindelige at finde i engelske forretninger eller får serveret hvis man besøger et tea-room i England.

Nogle af vores mærker, Lipton og Twinings, er dog kendt af alle der drikker te, men nogle af blandingerne har man måske ikke tidligere prøvet, så her er muligheden for en ny smag fra allerede kendte mærker.

Ud over vores store varierede sortiment af brev te med indhold fra 15 – 80 stk, er der også økologisk te, løs te, enkelte fair trade produkter og instant te m.m. med forskellig smag.

Vores varer kan købes gennem vores webshop og på enkelte udvalgte markeder.
Hvis et produkt du ønsker ikke er på lager, anbefaler vi at du kontakter og angående dette – da vi så vil forsøge at få flere af netop dette produkt hjem.

Vi takker mange gange for dit besøg.