Handelsbetingelser – Salg og leveringsbetingelser

Nedenstående salgs- og leveringsbetingelser gælder for alle leverancer fra : Tekanden. Betingelserne gælder i det tilfælde, hvor der ikke er indgået andre skriftlige aftaler mellem dig som køber og Tekanden.

Generelle oplysninger om virksomheden:
Tekanden forhandler et stort udvalg af te og andre drikke

CVR-nummer: 20651989
Etableringsår: 2010
Adresse:
Tekanden
Torpevænget 20
4262 Sandved
Mail: salg@tekanden.dk

Priser
Alle vores priser er i danske kroner og inklusiv alle afgifter, hvor andet ikke er angivet. Alle priser angivet er ikke et bindende tilbud, men blot en opfordring til at gøre tilbud.

Bestilling
Bestilling kan kun foregå gennem vores webshop, medmindre der er lavet en skriftlig aftale om andet.
I tilfælde af varen ikke er på lager, vil køber blive kontaktet via e-mail og eventuelt forudbetalt beløb vil blive refunderet.
Telefon: Telefonen er ikke til bestillinger, men udelukkende for at vi kan kontakte dig som køber hvis der skulle opstår problemer.
Ved brug af e-mail kontakt vil vi svare senest indenfor 3 arbejdsdage. Oftest allerede samme dag.

Betaling
På Tekanden.dk kan du betale med Visa og andre større betalingskort. På Tekanden.dk anvendes der en SSL forbindelse til betalingerne og alle data krypteres i forbindelse med kommunikationen over Internettet. Kommunikation sker med betalingsleverandørens systemer via den krypterede forbindelse. Tekanden.dk  benytter Paypal som betalingsleverandør.

Vi trækker beløbet fra din konto samme tidspunkt som vi ekspederer din bestilling. Ved køb acceptere køber automatisk at køber gerne vil modtage e-mails omkring ordren (inklusiv opfølgende mail).
Ved netbank betaling og lignende, afsendes bestilling først når betalingen er registreret. Udebliver betalingen mere end 5 dage efter bestillingen anses bestillingen for annulleret.

Ved manglende betaling:
Er betaling ikke sket senest 14 dage efter bestillings dato, vil betaling betragtes som manglende og en rykkerskrivelse kan blive afsendt. Ved udsendelse af rykkerskrivelse vil der pr gang blive pålagt kr. 200,00 plus 1% af faktura beløbet. Udebliver betalingen udover 30 dage efter rykkerskrivelser vil sagen blive overgivet til fortsat inkassobehandling.

Leveringsbetingelser

Levering kun i Danmark (med GLS ), dog ikke Grønland, Færøerne.
Afsendelse af varerne sker efter betalingen er modtaget, normalt 1-4 hverdage.  Tekanden.dk  er ikke ansvarlig for eventuelle forsinkelser hos GLS eller anden transportleverandør.

Standard forsendelse: Til privatpersoner.

Alle vores varer blive sendt med GLS for 42,50 kr.

Handebetingelser i øvrigt:
Billederne er kun illustration. Produktet kan afvige fra billederne.

Fortrydelsesret:
Ved fortrydelse af købet er det efter gælden lov om køb iflg Købeloven, alle vare der returneres sker for købers regning.
Fortrydes købet skal Tekanden.dk kontaktes via e-mail for at lave en aftale om returnering af dine vare.
Er dette ikke sket vil modtagelse blive nægtet.
Varen skal returneres i original emballage, uåbnet og ubeskadiget, samt vedlagt faktura.

Forbehold:
Vi tager forbehold for udsolgte varer, trykfejl, prisfejl, moms- og afgiftsændringer. I tilfælde af force majeure eller andre årsager, hvorpå Tekanden ikke har indflydelse, herunder vareknaphed, regeringsindgreb, leveringssvigt, blokader, strejker og/eller lockout, samt forsinkelser fra Tekanden´s leverandørers side, forbeholder Tekanden sig ret til at stille opfyldelsen af ordren i bero så længe de omstændigheder delvist begrænser Tekanden´s mulighed for levering, eller at annullere ordren helt, uden at dette kan give anledning til erstatningskrav eller anden form for kompensation.

Ved defekte produkter & klagesager:
Alle reklamationer skal sendes til salg@tekanden.dk
Er der defekt på forsendelse er det vigtigt at gøre transportør opmærksom på dette inden overdragelse.
Efter modtagelse af reklamation vil det blive vurderet om reklamationen er gyldig. Ved gyldig reklamation vurderes det om varen skal ombyttes eller der skal gives prisnedslag.
Det er vigtigt at Tekanden modtager den defekte vare retur for at kunne ombytte. Der skal foreligge en aftale med Tekanden om retur inden der bliver afsendt, ellers kan modtagelsen blive nægtet. Husk altid at tage billeder af emballage og produkter ved reklamation, da du kan blive bedt om at fremsende denne. Billeder skal helst være i høj opløsning og god kvalitet.